
Ukrainian gastro show: "Спадщина майбутнього" – головна подія про нову українську кухню

13 травня 2025 року у КВЦ “Парковий” (Київ) відбудеться Ukrainian Gastro Show (UGS) – щорічна подія, що об’єднує шеф-кухарів, рестораторів, гастроентузіастів, виробників, дослідників і тих, хто щоденно формує смак і цінності української гастрономії. Тема цього року – «Спадщина майбутнього».
У третій рік повномасштабної війни ми ставимо собі ключове питання: що з того, що ми готуємо сьогодні, стане спадщиною завтра? Які техніки, інгредієнти та смисли переживуть час і увійдуть до нової української кулінарної історії?
Ukrainian Gastro Show 2025 – це:
- 650+ учасників з усієї країни;
- 12 зіркових шефів за один день;
- 8 годин живих виступів та майстер-класів на сцені UGS;
- 30+ брендів-партнерів: обладнання, продукти, технології;
- дегустації, кава-брейки, натхнення і нові можливості
Ukrainian Gastro Show – це не про минуле. Це про культуру сьогоднішнього дня, яка вже завтра стане класикою. Про те, як мислити, щоб створювати унікальну кухню, що конкурує у світі. Про інклюзивність, як необхідність. Про локальність, як перевагу. Про сміливість, як ідентичність.
Програма UGS 2025: Шефи. Теми. Страви:
- Леране Хайбуллаєва (cheburek.ua, «Кримський Дворик») – «Страва-символ. Пироги корінних народів України»
- Енвер Таіров (екс-шеф Eastman, бренд-шеф «Селям») – «Кизил та кхатикх: як створювати нові кримськотатарські страви»
- Ілля Демковський (Кулінарний центр МХП) та Андрій Северенчук («Глек») –«Інноваційний продукт, соус з печеної капусти та нові версії качаної каші»● Назар Гоменюк (ресторан «Ester») та Дмитро Кривошап (ресторан «Бавовна»,Київ) – «Кулінарне мистецтво, засноване на українських продуктах. Новийпогляд та смаки»
- Микита Силін (бістро «Кицуня») та Надія Носкова (група 3+1: «Горобець»,«План Б») – «Бан мі з кров’янкою та пшениця стір фрай з овочами. Як і для чогокомбінувати техніки й смаки різних кулінарних традицій»
- Микита Чумаков («Ресторан, якого не існує») та Сергій Самань (T.C.Pizza,) –«Український панк. Творчість та поп-апи, що формують нову гастрономічнукультуру»
- Ігор Мезенцев («Marigold», Fairmont Grand Hotel Kyiv) – «Сонях. Як і чому варто відкрити потенціал продукту»
Організатори Ukrainian Gastro Show – компанія Hoteliero підтримує Superhumans Center і передає 100% прибутку від усіх благодійних активностей UGS на підтримку центру. У 2024 році проєкти Hoteliero зібрали 2 345 614 грн на підтримку Центру. Тож, відвідуючи Ukrainian Gastro Show та інші події Hoteliero, ви допомагаєте пацієнтам Центру. У цій синергії, всі разом, ми розвиваємо індустрію та робимо маленькі добрі справи для підтримки великих людей нашої країни.
Інфо та квитки:
- https://gastro.show/
- +380 99 274 57 95
- [email protected]
Соцмережі: